Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mexes

2008.03.31

Kép A mostani sorozatban a két csapat újra összekerült a sorozat ugyanazon szakaszában és a Roma számára ez a legjobb lehetőség arra, hogy visszavágjanak az angoloknak.
A Roma kedd este látja vendégül a Manchester United együttesét az Olimpicoban és mindenképpen szeretnék elkerülni egy a tavalyihoz hasonló eredményt.
"Tavalyhoz képest sokat fejlődtünk. Még a szezon eleji két meccshez képest is, ahol egyenrangú partnereik voltunk. Ők is megértették, hogy a 7:1 csak egy kisiklás volt. Most is nagyon sok fog múlni azon, hogy milyen eredmény születik Rómában. Tavaly nyertük az első meccset otthon, de ha nem kaptunk volna hazai pályán gólt, akkor a dolgok másképpen alakultak volna. Ezért most nagyon fontos lenne úgy nyerni, hogy ne kapjunk gólt. A Manchester nagyon jó csapat, sokat változtak tavaly óta. Sokkal egységesebb csapattá váltak, nagyon megbízhatóak és nehéz feltartóztatni a játékosaikat. Már kérdezősködtem róluk a válogatottnál lévő társaimtól."- nyilatkozta a Corriere dello Sportnak.
Mexes nemrég ünnepelte 26. születésnapját és most újra elmondta, mennyire szereti a Romát.
"Én Toulous-i francia vagyok, de rómainak érzem magam."- jelentette ki.

www.asroma.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.