Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aquilani visszatér

2008.01.11

Alberto Aquilani újra játékra kész és szeretne játékával lökést adni a második helyen tanyázó csapatnak.

A fiatal középpályás remekül kezdte az idényt, azonban októberben komoly sérülést szenvedett a Manchester United elleni meccsen és 3 hónapra kidőlt, azonban most újra a csapattal edz és megpróbálja a maximumot kiadni magából, hogy a Roma ledolgozhassa hátrányát az Interrel szemben.
"Saját magunkal kell foglalkozni és nem szabad csüggednünk. Tudom, hogy nehezebb utolérni az Intert, mint magunk mögött tartani a Juventust, szerintem a második helyet meg tudjuk szerezni. Az Internek sok a sérültje, de mellette nagyon nagy a játékoskerete. Nagyon jól felépített csapatról van szó, remek edzővel és klassz játékosokkal. Sajnos mögöttük vagyunk és csak abban reménykedhetünk, hogy néha botlik majd. Eddig nem botlottak, nekünk pedig voltak hullámvölgyeink."- nyilatkozta Aquilani az Il Romanistának.
Aquilani beszélt személyes céljairól is az idei évet illetően.
"Az Olimpia nagy élmény, mert megtanít egy bizonyos fegyelemre, ami a futballon kívül van. Ami Tottit illeti, Francesco már nemet mondott Roberto Donadoninak és szerintem is úgy helyes, ha nem megy Pekingbe sem. Remélem, hogy olyan sok lehetőséget kapok, amennyit csak lehet és sikerül meggyőznöm Donadonit, hogy vigyen magával az Európa Bajnokságra."

 www.asroma.hu